Ero tavallisen lasineonin ja LED-neonin välillä?

Tavallisten lasineonkylttien ja LED-neonkylttien välillä on useita keskeisiä eroja:

Materiaali: LED-neonkyltit taas on valmistettu joustavista muoviputkista, jotka sisältävät LED-valodiodeja (valodiodit).

Valonlähde: Tavalliset neonkyltit tuottavat valoa, kun neonkaasun läpi johdetaan sähkövirta, kun taas LED-neonkyltit tuottavat valoa, kun LED-valonlähteisiin johdetaan sähköä.

Kirkkaus: LED-neonkyltit ovat yleensä kirkkaampia ja eloisampia kuin tavalliset neonkyltit, koska LEDit tuottavat valoa tehokkaammin.

Energiatehokkuus: LED-neonkyltit ovat energiatehokkaampia kuin tavalliset neonkyltit, sillä ne käyttävät vähemmän sähköä saman valomäärän tuottamiseen.

Kestävyys: LED-neonkyltit ovat kestävämpiä kuin tavalliset neonkyltit, koska niitä ei ole valmistettu lasista ja ne ovat vähemmän alttiita rikkoutumaan. Ne kestävät myös paremmin äärimmäisiä lämpötiloja ja sääolosuhteita.

Kustannukset: LED-neonkyltit ovat yleensä kalliimpia kuin tavalliset neonkyltit, koska ne vaativat kehittyneempää tekniikkaa ja materiaaleja. Ne voivat kuitenkin olla kustannustehokkaampia pitkällä aikavälillä niiden energiatehokkuuden ja kestävyyden ansiosta.

Scroll to Top