Miten LED-kanavakirjaimet tehdään?

LED-kanavakirjaimet ovat eräänlainen valaistu merkki, jota käytetään yleisesti myymälöiden ja muiden liiketilojen julkisivuissa. Ne valmistetaan luomalla metallista tai muovista kanava tai kotelo, joka muotoillaan halutun kirjaimen tai symbolin muotoon. Tämän jälkeen kanava täytetään LED-valoilla, jotka liitetään virtalähteeseen ja ohjausjärjestelmään.

Tässä on LED-kanavakirjainten merkkien valmistusprosessi:

Suunnittelu: Prosessin ensimmäinen vaihe on merkin suunnittelu. Tähän kuuluu kirjainten tai symbolien koon, fontin ja värin sekä mahdollisten muiden grafiikoiden tai suunnitteluelementtien valinta.

Valmistus: Kun suunnittelu on saatu valmiiksi, seuraava vaihe on kanavakirjainten valmistaminen. Tämä tarkoittaa yleensä metallin tai muovin leikkaamista haluttuun muotoon CNC-koneella tai muulla tarkkuusleikkaustyökalulla. Tämän jälkeen kirjainten reunat taivutetaan ja hitsataan yhteen kanavan muodostamiseksi.

Valaistus: Seuraava vaihe on LED-valojen asentaminen kanavan sisälle. Valot kiinnitetään yleensä piirilevyyn, joka on liitetty virtalähteeseen ja ohjausjärjestelmään.

Asennus: Kun LED-kanavakirjaimet ovat valmiit, ne kiinnitetään rakennuksen tai muun rakenteen julkisivuun kiinnitysjärjestelmän, kuten kiinnikkeiden tai ruuvien, avulla.

Testaus: Ennen kuin kyltti kytketään päälle ensimmäistä kertaa, on tärkeää testata LED-valot ja ohjausjärjestelmä sen varmistamiseksi, että kaikki toimii oikein.

Huolto: LED-kanavakirjaimet vaativat säännöllistä huoltoa, jotta ne toimisivat jatkossakin moitteettomasti ja näyttäisivät hyvältä. Siihen voi kuulua kirjainten puhdistaminen ja vaurioituneiden tai toimintahäiriöisten osien vaihtaminen.

Scroll to Top