Valomainos Hinta - Yrityksellesi

mitä sinun on tiedettävä ennen valomainoksen ostamista

VAlomainos - Valomainos Hinta

Valaistusta voidaan käyttää valaistujen opastaulujen luomiseen, jotka ovat opastetauluja, joissa käytetään valoa tekemään opasteen tekstistä tai kuvasta näkyvämpi tai huomiota herättävämpi. Valoja voidaan käyttää opastaulujen luomisessa useilla eri tavoilla, esimerkiksi seuraavasti: Hehkulamput: Nämä ovat perinteisiä hehkulamppuja, jotka tuottavat valoa hehkulangan avulla, kun sen läpi johdetaan sähkövirtaa. Niitä voidaan käyttää opastaulujen valaisemiseen, mutta ne eivät ole kovin energiatehokkaita ja niiden käyttöikä on suhteellisen lyhyt. LED-valot: Ne ovat eräänlaisia valodiodilamppuja, jotka kuluttavat vähemmän energiaa ja joiden käyttöikä on pidempi kuin hehkulamppujen. Niitä käytetään yleisesti opastaulujen valaisemiseen, koska ne ovat

valomainos hinta

energiatehokkaampia ja niiden käyttöikä on pidempi. Neonvalot: Nämä ovat lasiputkia, jotka on täytetty neonkaasulla tai muilla kaasuilla ja jotka tuottavat valoa, kun niiden läpi johdetaan sähkövirtaa. Niitä käytetään usein värikkäiden ja huomiota herättävien kylttien luomiseen. Loisteputkivalot: Nämä ovat valoja, jotka tuottavat valoa putken sisäpuolella olevan fluoresoivan pinnoitteen avulla. Ne ovat energiatehokkaampia kuin hehkulamput, ja niiden käyttöikä on pidempi, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä kirkkaita kuin muuntyyppiset valaisimet.

Taustavalo: Tämä on tekniikka, jossa valot sijoitetaan kyltin taakse, jolloin kyltin teksti tai kuva näyttää valaistulta. Tämä voi luoda dramaattisen ja huomiota herättävän vaikutelman. Kaiken kaikkiaan kyltin valaistustyyppi riippuu halutusta ulkoasusta, energiatehokkuudesta ja kustannuksista.

Valomainos Valmistetaan - Valomainos Hinta

Valomerkit valmistetaan yleensä sähköisten ja mekaanisten komponenttien yhdistelmällä. Seuraavassa on yleiskuvaus valomerkin valmistusprosessista:

Suunnittelu: Ensimmäinen vaihe valomerkin tekemisessä on suunnitelman luominen. 

LED Valomainos Hinta

Tähän voi kuulua karkean luonnoksen piirtäminen käsin tai yksityiskohtaisen digitaalisen mallin luominen tietokoneavusteisella suunnitteluohjelmistolla (CAD)

Valmistus: Kun suunnittelu on valmis, seuraava vaihe on merkin valmistaminen. Tähän voi kuulua kyltin materiaalin (kuten metallin, muovin tai puun) leikkaaminen laserleikkurilla tai CNC-koneella, materiaalin taivuttaminen ja muokkaaminen puristusjarrulla tai muilla työkaluilla sekä eri osien (kuten valojen ja johtojen) kiinnittäminen kylttiin.

Kokoaminen: Kun kyltin yksittäiset osat on valmistettu, ne on koottava yhdeksi kokonaisuudeksi. Tähän voi kuulua osien hitsaaminen tai kiinnittäminen toisiinsa, sähkökomponenttien (kuten valojen ja johdotuksen) kiinnittäminen ja kyltin testaaminen sen varmistamiseksi, että se toimii oikein.

Asennus: Kun kyltti on valmistettu ja koottu, se on asennettava haluttuun paikkaan. Tähän voi kuulua kyltin kiinnittäminen seinään tai muuhun rakenteeseen kiinnikkeillä tai muulla laitteistolla, sähköjohtojen asentaminen kylttiin ja mahdollisten hallintalaitteiden tai muiden komponenttien konfigurointi.

Kaiken kaikkiaan valomerkin valmistusprosessi voi olla monimutkainen, ja siihen voi liittyä monenlaisia erikoistyökaluja ja -laitteita. Sen tekevät yleensä ammattilaiset, joilla on kokemusta sähkö- ja konetekniikasta.

LED valomainos - Valomainos Hinta

LED-kyltti on opastetyyppi, jossa käytetään valodiodeja (LED) tekstin tai kuvien näyttämiseen. LED-kyltit ovat yhä suositumpia, koska ne ovat energiatehokkaita, niillä on pitkä käyttöikä ja ne voidaan helposti ohjelmoida näyttämään monenlaisia viestejä tai kuvia. Niitä käytetään yleisesti mainontaan, julkiseen tiedottamiseen ja reittiopastukseen, ja niitä voi löytää monista eri paikoista, kuten kauppakeskuksista, ostoskeskuksista, lentokentiltä ja stadioneilta.

LED-kylttejä voidaan valmistaa erikokoisina ja -muotoisina, ja niitä voidaan käyttää näyttämään viestejä t

LED

ai kuvia staattisesti tai dynaamisesti. Ne voidaan myös konfiguroida näyttämään viestejä eri väreillä, kirjasimilla ja kielillä, mikä tekee niistä erittäin joustavia ja mukautettavia. LED-kylttejä ohjataan usein tietokoneella tai muulla laitteella, jonka avu

lla käyttäjä voi helposti päivittää näytettävää sisältöä.

Kaiken kaikkiaan LED-kyltit ovat suosittu ja tehokas tapa välittää 

tietoa laajalle yleisölle visuaalisesti houkuttelevalla ja energiatehokkaalla tavalla.

LED valomainoksen edut

LED-kylteillä on useita etuja muihin merkkityyppeihin verrattuna. LED-kylttien tärkeimpiä etuja ovat muun muassa seuraavat:

Energiatehokkuus: LED-kyltit ovat erittäin energiatehokkaita, sillä ne kuluttavat vähemmän virtaa kuin muuntyyppiset kyltit. Tämä voi johtaa huomattaviin energiansäästöihin ajan mittaan, erityisesti suurissa opasteissa, jotka ovat käytössä pitkiä aikoja.

Pitkä käyttöikä: LED-merkkien käyttöikä on pitkä, ja ne kestävät tyypillisesti kymmeniä tuhansia tunteja. Tämä tarkoittaa, että ne on vaihdettava harvemmin kuin muuntyyppiset opasteet, mikä voi säästää rahaa ja vähentää ylläpitokustannuksia.

Suuri kirkkaus: LED-kyltit pystyvät tuottamaan erittäin kirkkaan kuvan, minkä ansiosta ne on helppo nähdä myös kirkkaasti valaistuissa ympäristöissä.

Laaja katselukulma: LED-kylteillä on laaja katselukulma, mikä tarkoittaa, että ne näkyvät selvästi monesta eri kulmasta. Tämä on erityisen hyödyllistä opasteissa, jotka on tarkoitettu suuren yleisön nähtäviksi.

Kestävyys: LED-kyltit ovat erittäin kestäviä ja kestävät vaurioita, joten ne soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi ulkotiloissa tai muissa vilkkaasti liikennöidyissä ympäristöissä.

Monipuolisuus: LED-kylttejä voidaan valmistaa erikokoisina ja -muotoisina, ja niillä voidaan näyttää monenlaista sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita. Ne voidaan myös konfiguroida näyttämään viestejä eri väreillä ja kielillä, mikä tekee niistä erittäin joustavia ja mukautettavia.

valomainoksia yritykseesi - Valomainos Hinta

On useita syitä, miksi LED-kyltit voivat olla hyödyllisiä yrityksille:

Lisääntynyt näkyvyys: LED-kyltit ovat hyvin näkyviä ja voivat herättää huomiota jo kaukaa, mikä voi auttaa saamaan lisää asiakkaita.

Energiatehokkuus: LED-kyltit ovat energiatehokkaita, mikä voi auttaa vähentämään energiakustannuksia ja pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä.

Pitkä käyttöikä: LED-kylttien käyttöikä on pitkä, ja ne kestävät yleensä kymmeniä tuhansia tunteja. Tämä tarkoittaa, että niitä on vaihdettava harvemmin, mikä voi säästää rahaa ja vähentää ylläpitokustannuksia.

Mukauttaminen: LED-kyltit voidaan räätälöidä näyttämään monenlaista sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita. Ne voidaan myös konfiguroida näyttämään viestejä eri väreillä ja kielillä, mikä tekee niistä erittäin joustavia ja mukautettavia.

Monipuolisuus: LED-kylttejä voidaan käyttää monissa eri ympäristöissä, kuten myymälätiloissa, ostoskeskuksissa, lentokentillä ja stadioneilla. Niitä voidaan valmistaa eri kokoisina ja muotoisina yrityksen erityistarpeiden mukaan.

Kaiken kaikkiaan LED-kyltit voivat olla yrityksille tehokas tapa herättää huomiota, välittää tietoa ja lisätä näkyvyyttä.

tyypit - Valomainos Hinta

Tarjolla on monenlaisia LED-kylttejä, ja yritykselle parhaiten sopiva merkki riippuu sen tarpeista ja tavoitteista. Joitakin yleisiä LED-kylttien tyyppejä ovat mm:

valokyylti hinta

Ulkona käytettävät LED-kyltit: Niitä käytetään usein mainontaan ja reittiopastukseen. Ulkona käytettäviä LED-kylttejä voidaan valmistaa eri kokoisina ja muotoisina, ja ne voidaan kiinnittää seiniin, pylväisiin tai muihin rakenteisiin.

Ulkona on saatavilla erilaisia 3D-kirjainmerkkejä, kuten Front Lit, Side Lit, Back Lit ja kaikki valaistut kanavakirjainmerkit.

Myös se voisi olla joitakin valolaatikko eri muotoja, kuten Squire, suorakulmio, pyöreä muoto jne.

 

Sisätiloissa käytettävät LED-kyltit: Nämä opasteet on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa, ja niitä käytetään usein mainontaan, julkiseen tiedottamiseen ja reittiopastukseen. Sisätiloissa käytettäviä LED-kylttejä voidaan valmistaa erikokoisina ja -muotoisina, ja ne voidaan asentaa seiniin, pylväisiin tai muihin rakenteisiin.

sisäpuolella voimme käyttää hämäräkanavakirjaimia tai 3D-kirjaimia. Mutta suosituin on LED-neonkyltit.

LED-näytöt: Nämä ovat LED-kylttejä, jotka on suunniteltu näyttämään monenlaista sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita. LED-näyttöjä voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä, kuten kauppakeskuksissa, ostoskeskuksissa, lentokentillä ja stadioneilla.

 

LED-viestitaulut: Nämä ovat LED-kylttejä, jotka on suunniteltu näyttämään viestejä, joita voidaan helposti päivittää tai muuttaa. LED-viestitauluja käytetään usein julkiseen tiedottamiseen tai mainontaan, ja niitä voi olla monenlaisissa ympäristöissä, kuten kauppakeskuksissa, ostoskeskuksissa, lentokentillä ja stadioneilla.

 

LED-tulostaulut: Nämä ovat LED-kylttejä, jotka on suunniteltu näyttämään tuloksia tai muita urheiluun tai muihin tapahtumiin liittyviä tietoja. LED-tulostauluja on monenlaisissa ympäristöissä, kuten urheiluareenoilla, stadioneilla ja liikuntasaleissa.

 

Kaiken kaikkiaan on saatavilla monia erilaisia LED-kylttejä, ja yritykselle parhaiten sopiva merkkityyppi riippuu sen tarpeista ja tavoitteista.

Tässä artikkelissa kuvaamme joitakin todellisia ajatuksia valomerkin hinnasta.

että kukaan ei ole koskaan tarjonnut. kyllä, on hyvin vaikeaa tarjota tarkkaa hinnoittelua räätälöidylle tuotteelle. koska kaikkien vaatimukset ovat erilaisia, mallit ovat erilaisia, fontit ovat erilaisia ja kun kyse on asennuksesta, hinta vaihtelee enemmän.
Esimerkiksi jos joku haluaa asentaa valomerkin ensimmäiseen kerrokseen ja joku haluaa sen rakennuksen 9. kerrokseen. se riippuu siis korkeudesta, hissistä ja sähköliitännästä. Joskus tarvitsemme kunnan luvan tien sulkemiseen merkin asennustyön loppuun saattamiseksi, mutta annamme silti käsityksen merkin hinnasta.

VALOKOTELO:

Teemme minkä tahansa muotoisen laatikkomerkin. Mutta suosituimmat muodot ovat: Pyöreä, Squire ja suorakulmio.
Joten pyöreä muoto 30cm (pienin) maksoi noin 280 euroa.
50 cm:n pyöreä kyltti maksaa noin 450 euroa ja 1 m:n pyöreä LED-kyltti 900 euroa, mutta muistathan, että asennuskulut eivät sisälly hintaan.
Se voi olla lähes minkä tahansa värinen tai muotoinen, ja mikä tärkeintä, sen sisällä on kirkkaat ja alkuperäiset vedenpitävät -50 asteen LED-valot.

valokotelo

 
Squire-kyltit ovat olleet todella suosittuja jo pitkään. kadunkulmista niitä käytetään laajalti.
40cm x 40cm Squire LED
-kyltti maksaa noin 350 euroa.
50cm x 50cm squire led maksaa 450 euroa.
80cm x 80cm squire led kyltti maksaa 900 euroa.
 
 
suorakulmaisia laatikkokylttejä käytetään pääasiassa yrityksen nimiin, erityisohjeisiin tai vaihdettaviin painokyltteihin.
Esimerkkihinnat ovat:valokotelo
Korkeus 40cm x leveys x 80cm hinta on noin 900 euroa.
Korkeus 40cm x leveys x 100cm hinta on noin 1200 euroa.
Korkeus 50cm x leveys x 150cm hinta on noin 1550 euroa.
Korkeus 70cm x leveys x 300cm hinta on noin 2700 euroa.
 
 
 

LED-kirjeen hinta sen käyttökelpoisuuden mukaan. useampi kuin yksi puoli maksaa enemmän. hinta riippuu myös kirjeen koosta.

Etu-LED

esimerkiksi etulehti 1 kirjain noin 35-40 cm maksaa noin 140 euroa per kirjain.

Taka-LED

Back led 1 kirjain koko 35-40 cm maksaa noin 130 euroa per kirjain.

Sivuledi

Side LED 1 kirjain, jonka koko on noin 35-40 cm, maksaa noin 130 euroa per kirjain.

Jotkut asiakkaat tarvitsevat kuitenkin 2 tai 3 vaihtoehtoa kerrallaan. Kuten etu- ja takapuolen led yhdessä. ilman sivuledejä.

Ne maksavat 180 euroa per 35-40 cm:n kokoinen kirje.

Se riippuu myös eri materiaalista, kuten metallista tai akryylistä.

Joten jos lähetät meille kuvan paikastasi ja annat meille idean siitä, kuinka pitkä ja millaista materiaalia ja valaistusta valomainos tarvitset. voimme tarjota sinulle hinnan.

 

Täytä tämä lomake ja kerro meille, jos sinulla on kysyttävää.

    Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. olemme täällä auttamassa sinua joka tapauksessa. kiitos.